2011. szeptember 24., szombat

Könyves hírek, relikviák:

-         Szomorú hírrel kell kezdenem. A Könyvmolyképző Facebook oldalán közzé tette, hogy a szeptember végére tervezett megjelenések (Maggie Stiefvater-Forever, Kristin Cashore-Zsarát, Bree Despain-Bukott angyal, Saskia Noort - Az ínyencklub ) két hét csúszással kerülnek a boltokba. Így még kicsit várnunk kell, míg kezünkbe vehetjük a rég áhított darabokat.



-         Az Agave kiadónál 09.29-én jelenik meg Dennis Lehane Hideg nyomon c. könyve. A regényből Ben Affleck 2007-ben készített egy többszörösen díjnyertes filmet. A fülszöveg után olvasós lesz számomra.
-         Szintén Agave, a kiadó online boltjában több szépséghibás könyvük is megvásárolható 990 Ft-ért, és a másik újdonságuk: Anita Blake pólók és bögrék  Nem vagyok egy fanatikus Anita rajongó, de a pingvin mániája és a vicces bögréi mindig is tetszettek. Egy ilyen bögrével azt hiszem, aratnék a munkahelyen!



-         A Ciceró kiadó új és előkészületben lévő megjelenéseivel, mintha csak a kedvemben szeretne járni. Az imádott Jenna Fox-ot a héten zsákmányoltam. De már most kinéztem magamnak Ally Condie-Matched(várható október) és L.H.Anderson-Jégviráglányok (várható okt-nov.)



2 megjegyzés:

  1. Már meg is jelent Az imádott Jenna Fox??Levagyok maradva:)Mielőtt elalszom-ra emlékeztet kicsit.

    VálaszTörlés
  2. Igen, megjelent. A Mielőtt elalszom is itt vár rám, fülszöveg alapján hasonlónak tűnik, de az első pár oldal után azt érzem valami teljesen más lesz Jenna

    VálaszTörlés