2011. március 31., csütörtök

Márciusi beszerzések

Úgy döntöttem mások, példáját követve, hogy ezentúl minden hónap végén összegzem majd a könyves szerzeményeimet. Remélem, így könnyebben tudom követni a gyűjteményem :) 
      

A Szerelmes levelekkel nagyon régóta szemezgettem, és egy akció keretében 2100 ft-ért (3499 helyett) az enyém is lett. a Jorge Bucay és a Martínez könyv hirtelen felindulásból elkövetett előjegyzés eredménye. Mind két könyv fülszövege lázba hozott. 

 


Ebben a hónapban összecsúsztak a recenzióra kapott könyvek. Általában csak 1-2 van nálam, de most egyszerre érkeztek. Így ezekkel a szépségekkel ismerkedek. A Maigret könyvekről már itt és itt is írtam. A Barlangi Medve népe kedvenc lett. A Megigézve szintén posztolva. 

Jelenleg az ágyam mellett egyre növekvő könyvkupac van, hamarosan beterít. Az új könyvespolcot még mindig nem sikerült begyűjtenem :S 

5 megjegyzés:

  1. Jaj, könyvespolc nekem is kellene, de legalábbis a mostanit meg lehetne hosszabbítani. Nekem meg egy restancialistát kellene csinálni...

    VálaszTörlés
  2. Andiamo@ mennyire hosszú az a lista?:)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is vannak ilyen bejegyzéseim, szerintem azon túl, hogy összegzed magadnak, hasznos lehet a blog olvasóinak is, hátha kedvet kapnak az említett könyvekhez. Úgy tűnik olvasnivalóból te sem szenvedsz hiányt.:)

    VálaszTörlés
  4. Elliot@ nálam csak időhiány fordul elő:)

    VálaszTörlés
  5. Maigret nyaralni megy és a Barlangi medve népe az az én fantáziámat is felcsigázta már.:))A Martinez könyvvel meg olyan sok helyen találkozok, hogy lehet, hogy azt is érdemes lenne beszerezni. Szerintem nagyon jó, hogy te is csinálsz egy ilyen posztot ahol összegzed a könyvszerzeményeidet. Olyan jó átnézegetni, hogy másokat milyen könyv csábított el.:)

    VálaszTörlés